Početna | O nama | Kontakt

: Strojevi za pakiranje >> Pakiranje u termoskupljajuću foliju - ručni

Pakiranje u termoskupljajuću foliju - ručni

SMIPACK SL AERIJA predstavlja ulazni nivo u SMIPACK proizvodni asortiman.

Iako ima većinu značajki S serije, SL serija uključuje dva modela s izlaznim brzinama u rasponu od 200 do 300 paketa/sat. Stroj u jednom ciklusu obavlja varenje i termoskupljanje ili samo varenje. Koristi se za pakiranje u pekarskoj industriji, pakiranje knjiga, DVD-a i promo paketa, za individualna i zbirna pakiranja.

SMIPACK S SERIJA

S serija koristiti se u industrijskoj proizvodnji te osigurava visoke izlazne brzine. Uključuje 4 modela sa izlazim brzinama u rasponu od 200 do 900 paketa/sat.

Smipack S 560 NA

Smipack S560NA

Stroj za pakiranje, sa trakom za izbacivanje proizvoda i programiranim ciklusom spuštanja poklopca, u termoskupljajuću foliju. U jednom ciklusu vrši fazu varenja i termoskupljanja, ili samo varenja. Koriste se za pakiranje širokog spektra proizvoda, a najčešće u pekarskim djelatnostima, pri pakiranju knjiga, CD-a i promo paketa.

Smipack S 560 N

Smipack S560N

Strojevi za pakiranje u termoskupljajuću foliju. U jednom ciklusu vrši fazu varenja i termoskupljanja ili samo varenja. Koriste se za pakiranje širokog spektra proizvoda, a najčešće u pekarskim djelatnostima, pri pakiranju knjiga, CD-a i promo paketa.

Stroj dolazi sa pokretnom transportnom trakom unutar komore

Smipack S870

Smipack S870

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju. Stroj u jednom ciklusu obavlja varenje i termoskupljanje ili samo varenje. Stroj se koristi za pakiranje u pekarskoj indrustriji, pakiranje knjiga, dvd-a i promo paketa.

Smipack SL 55

sl55

Najveća dimenzija paketa 560 mm x 430 mm x 260 mm

Kapacitet pakiranja do 300 kom/h

Smipack SL 45

sl45

Najveća dimenzija paketa 440 mm x 300 mm x 210 mm

Kapacitet pakiranja do 300 kom/h

Košarica0
[TR]
Trebate pomoć pri kupnji?
Lista želja
Broj proizvoda u košarici: 0

Prijava
Trebate biti registirani kako biste kupovali putem shopa!
Registracija Prijava