Početna | O nama | Kontakt

: O nama

O nama

Već smo dvadeset godina jedna od vodećih tvrtki na području pakirnih strojeva u prehrambenoj i neprehrambenoj industriji. Nudimo tehnološko znanje i iskustvo potrebno za ostvarenje inovacije ili projekata, a vezanog uz pakiranje Vašeg proizvoda.

Nudimo PVC, POF i BOPP folije za pakiranje, PP, TWIST i KLIPS trake za vezivanje, žičanu spiralu i foliju za toplu plastifikaciju u tiskarskoj industriji.

Naš CILJ je olakšati Vam rad i pomoći u odabiru sistema pakiranja, povećati produktivnost Vašeg posla i obogatiti dojam koji ostavljate

Besprijekoran izgled pakiranja Vašeg proizvoda, naša je MISIJA

Postaviti standard i mjerilo kvalitete u pakiranju i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja naša je VIZIJA

Od samog početka tvrtka VIRO najviše pažnje poklanja brzoj i točnoj usluzi, stručnoj pomoći, savjetima i učinkovitoj isporuci. Nudimo vrhunsko tehnološko znanje i iskustvo potrebno za ostvarenje neke inovacije ili projekta vezanog uz pakiranje Vašeg proizvoda.

Održavamo kontinuiran asortiman brzo reagiramo na hitne slučajeve nabavke.

Povjerenje prema kvaliteti strojeva iz naše ponude iskazale su nam velike kompanije kao što su Ledo d.d., Podravka d.d., Kraš d.d., Perutnina Ptuj d.d., Pliva d.d., Fragaria d.o.o., Končar d.d., Osatina d.o.o. i mnoge druge još brojnije manje tvrtke koje proizvode i pakiraju širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

JAMSTVO kvalitete našim klijentima osiguravaju i naši poslovni partneri europskih kompanija poput SMIPACK, TECNO-D, AUDION, GSP, ILPRA, BOLLORE