Početna | O nama | Kontakt

: Folije za pakiranje >> Polyolefin termoskupljajuća folija - BOLLORE >> Polyolefin termoskupljajuća folija

Polyolefin termoskupljajuća folija

PDF DOKUMENTI

Bollore BCB ravna folija za pakiranje sira Bollore BCB
ravna folija za pakiranje sira
Bollore BE standardna folija za zbirna pakiranja na L varilicama Bollore BE standardna folija za zbirna pakiranja na L varilicama Bollore BFF anti-fog folija protiv magljenja za pakiranje voća i povrća i gotovih jela Bollore BFF anti-fog folija protiv magljenja za pakiranje voća i povrća i gotovih jela Bollore BRN višeslojna folija za pakiranje mekanih proizvoda Bollore BRN višeslojna folija za pakiranje mekanih proizvoda Bollore BRX križna folija za pakiranje osjetljivih proizvoda Bollore BRX križna folija za pakiranje osjetljivih proizvoda Bollore BSF ravna folija za pakiranje svježeg mesa bez rizika od magljenja Bollore BSF ravna folija za pakiranje svježeg mesa bez rizika od magljenja Bollore BTS ravna folija za pakiranje smrznutih proizvoda, PIZZE Bollore BTS ravna folija za pakiranje smrznutih proizvoda, PIZZE Bollore BSP ravna folija za pakiranje svježeg mesa sa SKIN efektom Bollore BSP ravna folija za pakiranje svježeg mesa sa SKIN efektom Bollore BTT 125 tanka folija koja zamjenjuje standardnu foliju od 15 mikrona Bollore BTT 125 tanka folija koja zamjenjuje standardnu foliju od 15 mikrona Bollore BTT+90 folija za pakiranje mekanih i osjetljivih proizvoda Bollore BTT+90 folija za pakiranje mekanih i osjetljivih proizvoda Bollore BTTX 110 tanka križna folija vanredne čvrstoće Bollore BTTX 110 tanka križna folija vanredne čvrstoće Bollore BTTXF 130 tanka križna folija vanredne čvrstoće i male sile skupljanja Bollore BTTXF 130 tanka križna folija vanredne čvrstoće i male sile skupljanja Bollore BXP - BFP - BYP folija za pakiranje vrućih pekarskih proizvoda, sira, voća i povrća Bollore BXP - BFP - BYP folija za pakiranje vrućih pekarskih proizvoda, sira, voća i povrća Bollore BX standardna ravna folija križne strukture za automatske strojeve Bollore BX standardna ravna folija križne strukture za automatske strojeve Bollore BY višeslojna standardna folija sa velikim postotkom skupljanja Bollore BY višeslojna standardna folija sa velikim postotkom skupljanja Bollore BYO potpuno biorazgradiva folija za ručne i automatske strojeve Bollore BYO potpuno biorazgradiva folija za ručne i automatske strojeve Bollore BZN čvrsta folija za ručne i automatske strojeve Bollore BZN čvrsta folija za ručne i automatske strojeve

 

 

Osnovna karakteristika termoskupljajuće Polyolefin folije je prilagođavanje obliku proizvoda. Odlikuju ju visok stupanj termoskupljanja, prozirnosti, sjaja i otpornosti na kidanje.

 

Francuska folija proizvođača BOLLORE

Polyolefinska folija se koristi za pakiranje u pekarskoj, konditorskoj, mesnoj i mliječnoj industriji, u industriji morskih organizama, pakiranju voća i povrća, za pakiranje tehničkih i grafičkih proizvoda, drvene galanterije i sličnih proizvoda, za akcijska, zbirna i transportna pakiranja.

Foliju odlikuju odlična optička i mehanička svojstva. Ne sadrži mnogo PE-a kao što je to standardno slučaj. Križna struktura nekih tipova Polyolefin folije omogućuju pakiranje artikala nepravilnog oblika i oštrih rubova.

Što je bollore polyolefinska folija?

Bolloré razvija proizvodnju termoskupljajuće folije već 25 godina i najveći je proizvođač Polyolefin termoskupljajuće folije u Europi i svijetu. Prvi su razvili debljine folija od 11 i 13µ, a 2012 godine uvedena je najtanja folija na tržištu, BHE 9µ. Jedini je proizvođač koji ima potpuno bio razgradivu foliju BYO i najavu 7µ folije

Inovacije!

U prehrambenoj industriji Bolloré je uveo najviše inovacija u posljednjih nekoliko godina. Polyolefinska folija ne sadrži klorid koji šteti ljudskom zdravlju prilikom udisanja kod varenja iste, a gdje dolazi do ispuštanja kloridnih para što oksidacijom znatno brže troši pojedine dijelove stroja. Iz navedenih razloga preporučujemo poliolefinsku foliju ispred PVC-a. Za sve Polyolefin folije posjedujemo odgovarajuće proizvođačke ateste i tehničku podršku prema EU normama, a koje ćemo isporučiti sa prvom dostavom folije.

Prednosti polyolefinske folije

Polyolefinska 15µ folija u potpunosti zamjenjuje PVC od 19µ. Kod nekih korisnika, čak je 13µ folija uspješno zamijenila PVC 19µ foliju. Polyolefinsku foliju možete skladištiti do 40°C. Podnosi niske temperature u hladnjaku, za razliku od PVC folije koja je termo labilnija i osjetljivija na više temperature. PVC folija se obvezno mora skladištiti u klimatiziranom skladištu, za razliku od polyolefinske folije koja odlično prihvaća skladištenje i usred toplih ljetnih dana. Nakon što je polyolefinska folija jednom termo obrađena, ne postoji više mogućnost ponovnog skupljanja usred visokih temperatura, a kao što je primjer sa PVC folijama odnosno, njezina termička svojstva su minimalna. Tako ste sigurni da će jednom zapakiran proizvod zadržati istu formu pakiranja i nakon transporta, u svim vremenskim uvjetima.

Primjene

Povratak
Košarica0
[TR]
Trebate pomoć pri kupnji?
Lista želja
Broj proizvoda u košarici: 0

Prijava
Trebate biti registirani kako biste kupovali putem shopa!
Registracija Prijava