Početna | O nama | Kontakt

: Dozirni sistemi >> Linearna vaga - TECHNO-D V SERIJA

Linearna vaga - TECHNO-D V SERIJA

Pesatrice 2 teste

Elektroska linearna vaga V-serija pogodna je za poluatomatke i automatske dozirne sisteme gdje je potrebno dozirati proizvode veličine do 0,5 cm max

PRIMJENA: SOL, ČOKOLADNE MRVICE, PAPAR U ZRNU, ZAČINI, KUKURUZ, LIJEKOVI, CJECKANI PERŠIN

Poluautomatski sistem podrazumijeva da se vaga postavi na konstrukcijsko postolje sa radnim stolom gdje radnik ručno postavlja gotovu vrećicu ispod dozatora, a električnim nožnim tasterom regulira frekvenciju vaganja i ispuštanja predmeta vaganja u vrećicu

"DECELERATION SYSTEM" elektronski uređaj koji sam mijenja brzinu virbracije kanala kako bi uvijek dozirao točno određenu količinu u vagu.

V seriju je moguće prilagoditi materijalu koji se pakira tako da se mijenjaju vibrirajući dozirni kanali, ljevak i posude za vaganje ovisno o prozvodu koji se pakira.

V serija može dozirati do MAX 4 različita proizvoda. To podrazumijeva nasipni koš sa 2, 3 ili 4 odjeljka sa jednako toliko zasebnih elevatora, za svaki proizvod zasebno.

Linearne vage V serije dostupne su u kombinaciji 1 - 4 glave za vaganje i mogu se spojiti na automatski stroj za pakiranje, u kasnijoj fazi.

"DIMPLE PLATE" Specijalna rebrasta površina koja smanjuje trenje na površini kanala svježih ili ljepljivih proizvoda, izbjegavajući ljepljenje na ljevke. Na taj način se povećava brzina vibracijskih kanala.

"TEFLON COATING" Teflonom obloženi dozirni kanali i kako bi se spriječila reakcija "agresivnih" soli u dodiru sa inox-om.

Tehničke karakteristike:

  • Pogodni proizvodi (max): 0,5cm
  • Vibracijski kanali: 1 (za svaku dozirnu glavu)
  • Moguć broj glava V serija : od 1 do 4
  • Težinski raspon: od 5 gr do 2 Kg (ovisno o volumenu proizvoda)
  • Broj programa: 9

Primjene

Povratak
Košarica0
[TR]
Trebate pomoć pri kupnji?
Lista želja
Broj proizvoda u košarici: 0

Prijava
Trebate biti registirani kako biste kupovali putem shopa!
Registracija Prijava