Početna | O nama | Kontakt

: Dozirni sistemi >> Linearna vaga - TECHNO-D M SERIJA

Linearna vaga - TECHNO-D M SERIJA

Pesatrice 2 teste

Elektroska linearna vaga M-serija pogodna je za poluatomatke i automatske dozirne sisteme gdje je potrebno dozirati proizvode veličine do 1 cm max

PRIMJENA: KRUŠNE MRVICE, RIŽA, KAVA, SUŠENO VOĆE, ZAČINI, BRAŠNO, BONBONI

Poluautomatski sistem podrazumijeva da se vaga postavi na konstrukcijsko postolje sa radnim stolom gdje radnik ručno postavlja gotovu vrećicu ispod dozatora, a električnim nožnim tasterom regulira frekvenciju vaganja i ispuštanja predmeta vaganja u vrećicu

"DECELERATION SYSTEM" elektronski uređaj koji sam mijenja brzinu virbracije kanala kako bi uvijek dozirao točno određenu količinu u vagu.

M seriju je moguće prilagoditi materijalu koji se pakira tako da se mijenjaju vibrirajući dozirni kanali, ljevak i posude za vaganje ovisno o prozvodu koji se pakira.

M serija može dozirati do MAX 4 različita proizvoda. To podrazumijeva nasipni koš sa 2, 3 ili 4 odjeljka sa jednako toliko zasebnih elevatora, za svaki proizvod zasebno.

Linearne vage M serije dostupne su u kombinaciju s 1 do 4 glave za vaganje i mogu se spojiti na automatski stroj za pakiranje, u kasnijoj fazi.

"DIMPLE PLATE" Specijalna narebrana površina koja smanjuje trenje između površine

stroja i svježih ili ljepljivih proizvoda, izbjegavajući ljepljenje na ljevke i na taj način se povečava brzina na vibracijskim kanalima.

"TEFLON COATING" Teflonom obloženi dozirni kanali i kako bi se spriječila reakcija "agresivnih" soli u dodiru sa inox-om.

Tehničke karakteristike:

  • Pogodni proizvodi (max): 1 cm
  • Vibracijski kanali: 1 (za svaku dozirnu glavu)
  • Moguć broj glava M serija : od 1 do 4
  • Težinski raspon: od 50 gr do 10 Kg (ovisno o volumenu proizvoda
  • Broj programa: 9

Primjene

Povratak
Košarica0
[TR]
Trebate pomoć pri kupnji?
Lista želja
Broj proizvoda u košarici: 0

Prijava
Trebate biti registirani kako biste kupovali putem shopa!
Registracija Prijava