Početna | O nama | Kontakt

: Dozirni sistemi >> Linearna vaga - TECHNO-D K SERIJA

Linearna vaga - TECHNO-D K SERIJA

Dosatore K1

Elektroska linearna vaga M-serija pogodna je za poluatomatke i automatske dozirne sisteme gdje je potrebno dozirati proizvode veličine 7 - 8  cm max

PRIMJENA: KEKSI, VEĆA TJESTENINA, SUŠENO VOĆE, GRICKALICE, FLIPS, ČIPS, VOĆE I POVRĆE, PECIVA, SLATKIŠI, GRANULASTI PROIZVODI

Poluautomatski sistem podrazumijeva da se vaga postavi na konstrukcijsko postolje sa radnim stolom gdje radnik ručno postavlja gotovu vrećicu ispod dozatora, a električnim nožnim tasterom regulira frekvenciju vaganja i ispuštanja predmeta vaganja u vrećicu

Linearna vaga K serije ima 4 nezavisna vibracijska kanala  ( 2 za fino doziranje i 2 za drubo doziranje) koji osiguravaju točnost vaganja promjenom brzinom vibracije.

K seriju je moguće prilagoditi materijalu koji se pakira tako da se mijenjaju vibrirajući dozirni kanali, ljevak i posude za vaganje ovisno o prozvodu koji se pakira.

K serija može dozirati do MAX 4 različita proizvoda. To podrazumijeva nasipni koš sa 2, 3 ili 4 odjeljka sa jednako toliko zasebnih elevatora, za svaki proizvod zasebno.

Linearne vage K serije dostupne su u kombinaciju s 1 do 4 glave za vaganje i mogu se spojiti na automatski stroj za pakiranje, u kasnijoj fazi.

"SOFT SLOPE" opcija je dostupana kada je potrebno dozirati krhke proizvode, te tijekom doziranja neće biti lomljenja proizvoda.

“DIMPLE PLATE” Specijalna narebrana površina koja smanjuje trenje između površine stroja i svježih ili ljepljivih proizvoda, izbjegavajući ljepljenje na ljevke i na taj način se  povečava brzina na vibracijskim kanalima.

“TEFLON COATING”  Teflonom obloženi dozirni kanali i  kako bi se spriječila reakcija “agresivnih” soli u dodiru sa inox-om.

Tehničke karakteristike:

  • Pogodni proizvodi (max): 7-8 cm,
  • Vibracijski kanali: 4 (za svaku dozirnu glavu),
  • Fotoćelija za detekciju zaljepljenih proizvoda: 2 (za svaku dozirnu glavu),
  • Moguć broj glava K serije : od 1 do 4,
  • Težinski raspon: od 50 gr do 10 Kg (ovisno o volumenu proizvoda),
  • Broj programa: 50

Primjene

Povratak
Košarica0
[TR]
Trebate pomoć pri kupnji?
Lista želja
Broj proizvoda u košarici: 0

Prijava
Trebate biti registirani kako biste kupovali putem shopa!
Registracija Prijava