Početna | O nama | Kontakt

: Strojevi za pakiranje >> Pakiranje zračnim jastucima >> Pakiranje zračnim jastucima

Pakiranje zračnim jastucima

AP250

Inovativno rješenje za popunjavanje praznoga prostora za različitim pakiranjima bez dodavanja dodatnoga tereta u paket.

Zračni jastuci stvaraju se korištenjem folije u polucrijevu i patentiranome procesu varenja. FROMM-ovi uređaji jedini su strojevi na tržištu koji su u stanju proizvoditi različite dimenzije zračnih jastučića, iz iste folije. Takve performanse značajno olakšavaju rad svim službama u bilo kojoj industriji; proizvodnji, tehnologiji, a na kraju i samoj logistiki.

Strojevi su kompletno prenosivi te kao takvi omogućuju proizvodnju zračnih jastučića, na samome mjestu pakiranja.

Uređaj AP250 danas je spada u vrh ponude na tržištu jer ga je moguće naručiti u kombinaciji sa stolom (posjeduje magnet koji pridržavanja kontejnera tijekom radnoga procesa), kontejnerom, dispenzerom (dodavač usmjerava i povlači izrađene jastuke u kontejner), a na kraju i sa fotoćelijom za detekciju popunjenosti kontejnera kontrolira količinu proizvodnje zračnih jastuka(uređaj prestaje sa radom nakon što senzor detektira ispunjenost kontejnera) Dimenzije zračnih jastučića koje je AP250 u stanju i proizvesti prikazan je na slici ispod:

padovi

Kako bi se jastučići lakše razdvajali pri proizvodnom procesu, uređaj AP250 koristi poseban način perforacije, sredina jastučića je odvojena u lancu, te je veza ostvarena na krajevima jastučića.

6

Primjene

HH5Czo9X5z+l7S8AAAAAElFTkSuQmCC

Kartonske kutije

Povratak